Urban Footprint Architects

Architect

ARKITEKTUR

For os er arkitektur noget helt særligt og noget der skal skabes unikt til hver kunde og lokalitet. Arkitektur er en blanding af kunst, teknik, videnskab og kreativ erfaring – hvor igennem vi formgiver; bygninger, rum, møbler, fysiske struture og hele fysiske miljøer. Når det kommer til design af bygninger, så er den gamle danske betegnelse bygningskunst spot on.

NAVNET

Tegnestuens navn “Urban FootPrint” henviser til, at alt arkitektur uanset omfang og skala, efterlader et fysisk ”fodaftryk” i landskabet, i byen, i tiden, men også et mentalt fodaftryk i brugerens liv. Det er derfor alt afgørende at vi efterlader os smukkest mulige fodaftryk, aftryk der har lang levetid, i gode materier m.m. Vi sætter derfor baren højt for vores arkitektoniske kreationer.

På tegnestuen arbejder vi med arkitektur i ordet bedste forstand og vores kunnen spænder bredt, men fælles for alle projekter er at skabe “arkitektur for mennesker”. Vores tilgang til arkitektur, er baseret på kreativ design, funktionalitet, evne til transformere, naturlige og holdbare materialer og ikke mindst en arkitektur der er formet helt specielt efter jeres behov, ønsker og drømme

METODEN

For os handler det ikke om projektets størrelse, pris  eller wow-factor, men derimod designprocessen. Den proces vi gennemgår sammen fra første ide til færdigt produkt står færdig. Altså den nære menneskelige kontakt med jer, vores kunder.

Denne process er utrolig spændende og lærerig, men også meget krævende og kræver høj grad af faglighed, indsigt og erfaring. Det er herigennem at vi lære jeres behov, værdier og levevis at kende –  herudfra visualisere vi jeres drømme indenfor de givende fysiske og økonomiske rammer. Vi gør drømmen til virkelighed.

Vores mål er at skabe en unik og personlig process, det er med udgangspunkt i denne fælles indsigt, at  formgiver jeres drømmeprojekt. Et stykke arkitektur som er helt særlig tilpasset jer og jeres lokalitet.